GROOTKEUKEN
In de grootkeuken (vanaf 3de graad) liggen de kansen voor het grijpen. Jonge keukentalenten
worden opgeleid tot creatieve en zelfstandige koks die het werk vlot en efficiënt organiseren. Tijdens je opleiding Grootkeuken leer je koken voor grote groepen. Lekker, veilig en gezond koken volgens de HACCP-normen staat centraal.
​
Grootkeukens zijn de toekomst. Je hebt dan ook een belangrijke rol te vervullen in onze
samenleving. Met de kennis over voeding, additieven en dieetleer kan je iedere dag een glimlach toveren op de gezichten van de gasten.
​
Het is een ideale opleiding voor wie houdt van keukenwerk, maar rechtstreeks contact met de klant liever tot een minimum herleidt.
​
Tijdens de verschillende bedrijfsbezoeken kom je als leerling in contact met verschillende moderne technieken. Het zijn boeiende leeromgevingen waar je tal van gevarieerde vaardigheden aanleert.
Wat zijn mijn toekomstplannen?
Met het diploma van Grootkeuken kan je nog alle kanten uit.
Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan in de keukens van een groot bedrijf, woonzorgcentrum, pretpark of vakantiecentrum.
In deze sector wordt er meestal gewerkt met een vast uur- of weekschema.
Ontdek de
opleiding!