top of page

Wil je het vak van kok of kelner leren, dan zit je hier goed. 

HOTEL

Voel jij je thuis in jouw keuken? Voel jij de passie om te koken en gasten te ontvangen?

Wil jij weten welke wijn nu het best past bij een voorgerechtje met vis? Dan is deze studierichting helemaal voor jou weggelegd! Je leert in deze richting creatieve nieuwe gerechten maken, van de basis tot op culinair niveau. In de zaal wil je de gasten een service aanbieden die tot in de puntjes verzorgd is. In de richting BSO Restaurant-keuken is er extra veel aandacht voor de praktijk. Kies je voor TSO Horeca, dan ga je dieper in op de processen achter bereidingen en technieken, maar ook de talen komen sterker aan bod.

Schermafbeelding 2021-02-15 om 11.20.23.
Schermafbeelding 2021-02-15 om 11.20.46.
Schermafbeelding 2021-02-15 om 11.20.36.
Schermafbeelding 2021-02-15 om 11.33.52.

Wat zijn mijn toekomstplannen? 

De opleiding stoomt je klaar voor een creatief beroep met veel variatie en werkzekerheid. Je kan aan de slag in de keuken, in een (top)restaurant als chef, kelner, sommelier. Kortom, jij kiest waar jij je het beste bij voelt! Ga je voor de dubbele finaliteit? Dan kan je doorstromen naar het hoger onderwijs.

Dubbele Finaliteit

arbeidsmarktgerichte finaliteit/BSO

bottom of page